25 Οκτ 2011

Πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά το πρωτάθλημα ΜΟΤΟ-CROSS

         Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία , προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ΜΟΤΟ CROSS , από το Δήμο Πέλλας και τον  Όμιλο Φίλων Μοτοσικλέτας  Γιαννιτσών, στην Δημοτική πίστα ΜΟΤΟ CROSS στα Γιαννιτσά ,  το Σαββατοκύριακο 22και 23 Οκτωβρίου.
Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος για το πρωτάθλημα moto-cross Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συμμετείχαν 92 αναβάτες από Ελλάδα, Βουλγαρία, , Ρουμανία, Fyrom ,Τουρκία, Μαυροβούνι και Σερβία.

  Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα, συμμετείχαν 2 αναβάτες του Ομίλου Φίλων Μοτοσικλέτας  Γιαννιτσών στην κατηγορία τζούνιορ- 14 ετών, ο Στάθης Φυσέκης και ο Δημήτρης Καρατζιάς.
Τους αγώνες παρακολούθησαν με πλήθος κόσμου ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κυριάκος Παντελίδης, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές, ενώ παραβρέθηκε και η βουλευτής του Νομού Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη.
  Ο πρόεδρος του Ο.Φ.Μ.Γ. κ. Θεόδωρος Σαπαντζής , δήλωσε:
΄΄ Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρόκληση που αναλάβαμε διοργανώνοντας τον 7ο και τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος MOTOCROSS  Ν.A. ΕΥΡΩΠΗΣ. Οι αγωνιζόμενοι  πολλοί και το θέαμα που απόλαυσαν οι περίπου 2000 θεατές εκπληκτικό. Σε όλες τις κατηγορίες οι μάχες ήταν θεαματικές και οι οδηγοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ακόμα περισσότερο όλους όσους βοήθησαν για να στηθεί αυτή η διοργάνωση που μας έφερε ξανά στο προσκήνιο του MOTOCROSS και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: