12 Οκτ 2011

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑΣ
  Στο «εκτελεστικό απόσπασμα» της πτώχευσης και του αφανισμού, οδηγούνται, με συνοπτικές διαδικασίες, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και οι οικογένειές τους, με τα νέα βάρβαρα και εξοντωτικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, σε συμφωνία με την Τρόικα και με το εκβιαστικό δίλημμα της εκταμίευσης της έκτης δόσης του δανείου.
 Τα αντεργατικά μέτρα  δεν έχουν τέλος, θα συνεχιστούν, με στόχο να   μας τα πάρουν όλα : συλλογικές συμβάσεις, μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις, επιδόματα, κοινωνικές παροχές, ασφάλιση, υγεία, παιδεία ! 
Μας θέλουν άνεργους, φτωχούς και εξαθλιωμένους.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ για να  συναινούμε στα σχέδια  κυβέρνησης και τρόικας!
Με τα «χαράτσια» και τη φοροληστεία, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας,  προχωρούν στην αφαίρεση  κάθε εργασιακού δικαιώματος ακόμα και του δικαιώματος να ζούμε με αξιοπρέπεια!

Γι αυτό καλούμε  το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 στις 5.00μμ στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Γιαννιτσών  σε κοινή σύσκεψη, όλα τα σωματεία εργαζομένων που ανήκουν στην δύναμη του ΕΚΓ,  όλα τα σωματεία των εργαζόμενων του  Δημοσίου,   όλους τους φορείς της πόλης μας, για να οργανώσουμετην συμμετοχή μαςστην 24ωρη Πανεργατική –Πανελλαδική Απεργία  που κήρυξαν ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ  για την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011.
 ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΚΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια: