13 Οκτ 2011

Έλληνας είναι ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου

     Ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου είναι Έλληνας , με αμερικανικό διεθνές πιστοποιητικό! Πρόκειται για τον καθηγητή της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης κ. Παν. Καρκατσούλη, 53 ετών, ο οποίος τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο για τη Δημόσια Διοίκηση.   Το Βραβείο το απονέμει η Αμερικανική Εταιρία Δημόσιας Διοίκησης, κάθε χρόνο σ΄ έναν διακεκριμένο, μη Αμερικανό, ακαδημαϊκό ή επαγγελματία για τη συμβολή του στη δημόσια διοίκηση. Η απονομή του βραβείου θα γίνει στις2 Μαρτίου του 2012 στο Λας Βέγκας.
    «Τα δύο μέλη της Επιτροπής είναι σύμβουλοι του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα», λέει ο κ. Καρκατσούλης,, σε συνομιλία του με «Το Βήμα».
   Σήμερα στο υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπου εργάζεται ο κ. Καρακτσούλης ασχολείται με προγράμματα του ΕΣΠΑ για διοικητικές μεταρρυθμίσεις και στην 20ετή εμπειρία του στη δημόσια διοίκηση είχε χρηματίσει και σύμβουλος πολλών υπουργών: «Ξεχωρίζω τον Αναστάσιο Πεπονή, για τον νόμο για το ΑΣΕΠ, τον κ. Στ. Μπένο για τα ΚΕΠ, τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο για τη διοικητική μεταρρύθμιση, που ήταν επανάσταση που έκανε με τον Καποδίστρια και την Βάσω Παπανδρέου» σημειώνει.
   Τι λέει όμως για όλα όσα σήμερα συμβαίνουν με τους δημοσίους υπαλλήλους: «Οι μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα δεν βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση, πρέπει η μείωση των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων να συνδεθεί με την απόδοση και την παραγωγικότητα ώστε να μην υπάρξει το αίσθημα αδικίας».
πηγήwww.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: