22 Νοε 2011

To 1o Φεστιβάλ Κωμωδίας στην Ξάνθη

   To πρώτο Φεστιβάλ Κωμωδίας  διοργανώνεται στην  Ξάνθη  έως τις 27 Νοεμβρίου .Διοργανώνεται από την Φιλοπρόοδο Ένωση Ξάνθης με σκοπό να αναδείξει παραδοσιακές και νέες μορφές  τέχνης σχετικά με την κωμωδία και το κωμικό στοιχείο.
  Επίσης σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη καλλιτεχνών και ομάδων (επαγγελματιών και ερασιτεχνών) που ασχολούνται ,προάγουν και παράγουν έργο στο χώρο της κωμωδίας και της σάτιρας.
 Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και εκθέσεις σχετικές με την κωμωδία όπως θεατρικές παραστάσεις ,παραστάσεις stand up comedy, προβολές ταινιών, εκθέσεις  γελοιογραφίας  και βιβλίου, σεμινάρια  και  masterclasses , theater sports, διαγωνιστικά τμήματα  κ.ά.
  Χρήσιμες Πληροφορίες
 τηλ. 25410 25421
 www.comedyfest.gr
 



να αναδείξει παραδοσιακές και νέες μορφές τέχνης σχετικές με την κωμωδία και το κωμικό στοιχείο. Σκοπός του φεστιβάλ είναι επίσης η ανάδειξη καλλιτεχνών και ομάδων (επαγγελματιών & ερασιτεχνών) που ασχολούνται, προάγουν και παράγουν έργο στον χώρο της  κωμωδίας και της σάτιρας. Μας απασχολεί σαν οργανωτική αρχή του φεστιβάλ να ρίξουμε λίγο παραπάνω φως σε όσους προσπαθούν μέσα από το έργο τους να αναδείξουν την ουσιαστική και ποιοτική κωμωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: