30 Νοε 2011

Σύλληψη 69χρονης για ανθρωποκτονία Κιλκίς σε βάρος 75χρονης γειτόνισσάς της

 
    Συνελήφθη χθες (29-11-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης μία ημεδαπή 69 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

   Συγκεκριμένα, στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς, η 69χρονη μπήκε στο σπίτι της 75χρονης γειτόνισσάς της και χρησιμοποιώντας μαχαίρι οικιακής χρήσης την τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό, το στέρνο και το θώρακα. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αφού πρώτα έγινε αντιληπτή από την κόρη του θύματος.
  Η 69χρονη εντοπίστηκε, συνελήφθη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενη στο Γ.Ν. Κιλκίς, αφού πριν τη σύλληψή της φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λαμβάνοντας άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία.   
  Στην αυλή του σπιτιού της 69χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 29 εκατοστών ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.
  Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαυρονερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: