16 Νοε 2011

Ανθρωποκτονία από πρόθεση στο Ριζοχώρι Πέλλας


   Συνελήφθη την Δευτέρα14-11-2011 τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, στο Ριζοχώρι Πέλλας, ο 27χρονος έπειτα από φραστικό επεισόδιο και διαπληκτισμό σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον 47χρονο ιδιοκτήτη του και θαμώνες αυτού, αφού μετέβη στο σπίτι του, επέστρεψε φέροντας μαχαίρι. Στη συνέχεια ακολούθησε εκ νέου επεισόδιο και διαπληκτισμός με τα ίδια πρόσωπα και ο 27χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με το μαχαίρι στο κεφάλι και στον θώρακα έναν ημεδαπό 45 ετών και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε άλλα τρία άτομα (σε δύο ημεδαπούς και σε έναν ομοεθνή του). Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Αριδαίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
 Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 27χρονο, ο οποίος είχε αφοπλιστεί και ακινητοποιηθεί από τους τραυματίες παθόντες.
 Το προαναφερόμενο μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: