18 Νοε 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

   Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, έδωσε συνέντευξη τύπου , την Τετάρτη 16/11, σχετικά με την εκδήλωση οδικής ασφάλειας που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών , την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, που έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Μέρα Μνήμης των Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των  περιοδικών Auto Τρίτη , Moto Τρίτη και  του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»,  σε συνεργασία με τον  Δήμο Πέλλας, την Τροχαία Γιαννιτσών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Δ.Ο.Μ.Α.Κ.) Σκύδρας ΄΄ ΗΦΑΙΣΤΟΣ΄΄
    Συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ώρες 11:00-14:00, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας θα «ξεδιπλωθεί» στα Γιαννιτσά, στην πλατεία ΕΠΟΝ. Η  δημοσιογραφική ομάδα των περιοδικών Auto Τρίτη και Moto Τρίτη θα ενημερώνει από «πρώτο χέρι» για την ενεργητική ασφάλεια, την οικονομική οδήγηση, τις σύγχρονες ηλεκτρονικές  τεχνολογίες οι οποίες στοχεύουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και τις πιο πρόσφατες «καθαρές» τεχνολογίες οχημάτων οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά. Δίπλα σε όλα αυτά θα υπάρχει ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στη διάθεση του κοινού ο υπερσύγχρονος εξομοιωτής οδήγησης του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς»,τον οποίο θα μπορεί να  «οδηγήσει» ο καθένας προσημειώνοντας πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας !Οι Μαθητές Λυκείου μπορούν να συμμετέχουν και να φωτογραφηθούν για το auto Τρίτη !
   Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει  ελεύθερα Test drive για το κοινό, μαζί με τους δημοσιογράφους του Auto Τρίτη, οδήγηση προσομοιωτή, διανομή εντύπου οδικής ασφάλειας, ομιλία σχετική με την οδική ασφάλεια και τις νέες τεχνολογίες. 
   Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί  απεγκλωβισμός τραυματιών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών σε συνεργασία με την ομάδα διάσωσης Σκύδρας.
Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο δημοσιογράφος- διευθυντής της ΑUΤΟ ΤΡΙΤΗ Α.Ε. Β. Ελλάδας, κ. Στέργιος Μανώλης,  ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών κ. Κώστας Τσάκαλος, ο πρόεδρος της ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας κ.Ιάκωβος Κωνσταντινίδης, η γραμματέας της ΕΔΟΜΑΚ κα Μαριάνα Ξενίδου και η υπεύθυνη του περιοδικού ΑUΤΟ ΤΡΙΤΗ κα Πόπη Μαρτάκη.
  Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος , τονίζοντας  πόσο σημαντική είναι αυτή η εκδήλωση, λόγω των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν στο Νομό Πέλλας, εξαιτίας του ιδιαίτερα άσχημου οδικού δικτύου, ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία την  ΑUΤΟ ΤΡΙΤΗ Α.Ε και τους υπεύθυνους δημοσιογράφους του περιοδικού ΑUΤΟ ΤΡΙΤΗ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών που παρά τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχει λόγω της μετεγκατάστασης , ανταποκρίθηκε άμεσα,  τους εθελοντές της Ε.Δ.Ο.Μ.Α.Κ. Σκύδρας για τη συνεχή προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών τους , την Τροχαία Γιαννιτσών,  την Β/Βάθμια Εκπαίδευση Πέλλας για τη συνεργασία στην ενημέρωση των σχολείων, καθώς και τους δημοσιογράφους και τα τοπικά ΜΜΕ που καλύπτουν την εκδήλωση.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: