29 Σεπ 2012

Συναυλία Γιώργου Καζαντζή στο "Χώρο Τεχνών",στην Βέροια


   Η συναυλία δίνεται στο πλαίσιο των εγκαινίων του "Σπιτιού της Βεργίνας" από το Σύλλογο "Πρωτοβουλία για το παιδί"
  Στην συναυλία θα ακουστούν αγαπημένα από τον κόσμο τραγούδια του Γιώργου Καζαντζή όπως οι «Μέλισσες», «Ήταν αέρας», «Χειμωνανθός», «Σαν καταιγίδα», «Φωτιά και αλμύρα» «Μυστικό», «Το πέταγμά σου» , «Σεντόνια δίχτυα» κ.α.

  που έγιναν επιτυχίες τραγουδισμένα από τις εξαίσιες φωνές των: Λιζέτα Καλημέρη, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Γιάννη Χαρούλη, Μελίνα Κανά, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ε
λένη Τσαλιγοπούλου, Παντελή θαλασσινό, Βασίλη Λέκκα, Ορφέα Περίδη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ντιλέκ Κότς, Ανδριάνα Μπάμπαλη κ.α.

Επίσης θα ακουστούν στην έναρξη της συναυλίας τρία οργανικά κομμάτια ως αντιπροσωπεία της επιτυχίας του στο εξωτερικό με τις συμμετοχές του στην διεθνή σειρά BUDDHA BAR.
Ο Γιώργος Καζαντζής στο πιάνο, με τον Κώστα Ματσίγκο στις κιθάρες και το μαντολίνο, τον Δημήτρη Τασούδη στα τύμπανα , τον Κώστα Τσούγκρα στο ακκορντεόν και τον Δημήτρη Γουμπερίτση στο κόντρα μπάσο, σας υπόσχεται ένα ταξίδι δύο και πλέον ωρών στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού με την δική του δημιουργική σφραγίδα.
Το υπέροχο αυτό ορχηστρικό αποτέλεσμα ολοκληρώνουν με τις εξαίσιες φωνές τους ο Βασίλης Λέκκας, η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Ναντίνα Κυριαζή.
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει εκτός από αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη και τραγούδια σταθμός από την προσωπική πορεία του Βασίλη Λέκκα.


Τόπος Χώρος Τεχνών (Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια)
Ημερομηνία: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012
Γενική είσοδος: 10€
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: