19 Σεπ 2012

ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


:   


   Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγανη  είχε την Δευτέρα 17-9-2012, ο Βουλευτής Πέλλας  κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, για να διευκρινίσει και να ξεδιαλύνει τις φήμες των τελευταίων ημερών που έλεγαν  «ότι το Τελωνείο Σκύδρας θα κλείσει».

   Ο κ. Τζαμτζής αφού  αναφέρθηκε στην τεράστια  προσφορά του Τελωνείου Σκύδρας,
στις εξαγωγές των προϊόντων όχι μονό της Πέλλας αλλά και όμορων περιοχών, κατέθεσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το Τελωνείο Σκύδρας είναι 20ο σε δραστηριότητα ανάμεσα σε 78 Τελωνεία που λειτουργούν  σήμερα στην χώρα μας.
   Ο κ. Τζαμτζής ανέφερε  ακόμη, ότι το κτίριο του Τελωνείου  Σκύδρας το οποίο κατασκευάστηκε τα έτη 1991-1992 επί Δημαρχίας   του, είναι ιδιοκτησίας του Υπουργείου Οικονομικών και  έχει όλους τους απαραίτητους  χώρους  για να στεγάσει και την Εφορία της Σκύδρας .
Την πρόταση αυτή την είχε καταθέσει από το 2009 ο Προϊστάμενος του Τελωνείου κ. Φώτης Κατσάρας , αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση από το Υπουργείο.
   Για το θέμα παύσης λειτουργίας του Τελωνείου Σκύδρας,  ο Υφυπουργός κ. Μαυραγάνης δήλωσε ότι δεν έχει υπόψιν του τίποτε σχετικό με το Τελωνείο ούτε έχει συζητηθεί κλείσιμο του Τελωνείου και  ζήτησε από τον κ. Τζαμτζή να καταθέσει την πρόταση για συστέγαση με την Εφορία Σκύδρας,  ώστε αυτή να εξεταστεί από το Υπουργείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: