13 Σεπ 2012

Βράβευση του διακριθέντος μαθητή Μάριου Χατζηδήμου από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης



Κατά τη διάρκεια της τελετής του Αγιασμού στο 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, εκπροσωπούμενη από το Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Κούγκα, βράβευσαν τον μαθητή Μάριο Χατζηδήμου ο οποίος πρώτευσε σε διεθνή διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης. 


Ο Μάριος Χατζηδήμου διακρίθηκε στο διαγωνισμό με θέμα «Γράψτε μία επιστολή σ’ έναν αθλητή για να του πείτε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες μέσα σε 800 λέξεις». Ξεχώρισε ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο παιδιά, ηλικίας έως 15 χρόνων, προερχόμενα από 55 διαφορετικές χώρες.

Ο Αντιπεριφερειάρης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Βραβεύσαμε τον Μάριο στο 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών που αποτελεί τον φυσικό του χώρο, κοντά στους συμμαθητές και καθηγητές του. Ο Μάριος μοιράστηκε μαζί μας την περηφάνια και την χαρά της επιτυχίας του. Τον συγχαίρω για την επιτυχία του στην οποία αναγνωρίζει τη συμβολή της οικογένειάς του, των δασκάλων του και ακόμη τη βοήθεια Του Θεού. Η άποψη που διατύπωσε στην έκθεσή του «ο ανταγωνισμός να παραχωρήσει τη θέση του στον συναγωνισμό», αποτελεί και τη δική μας πρόταση για ανάπτυξη, οικονομική και κοινωνική ευημερία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνέργεια, η δικτύωση και η εξωστρέφεια αποτελούν μία κεντρική στρατηγική επιλογή, αντίδοτο στην οικονομική ύφεση και κρίση. 

Ο Μάριος απέδειξε ότι, με τη θέλησή μας και χωρίς τυμπανοκρουσίες,  μπορούμε να επιτύχουμε υψηλούς στόχους και να γίνουμε πρωταγωνιστές σε διεθνές επίπεδο. Μάριε σε ευχαριστούμε και εύχομαι να έχεις καλή πρόοδο στη συνέχεια των σπουδών σου, όπως και στον αθλητισμό και στις πνευματικές αναζητήσεις σου».  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΕ!!! ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΥ.