25 Σεπ 2012

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



Οι Δικηγόροι Γιαννιτσών απέχουμε από τα καθήκοντά μας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να εκφραστεί με τον πλέον μαζικό τρόπο η αντίδραση των Ελλήνων πολιτών εν όψει της οριστικοποίησης των νέων οικονομικών μέτρων.

Η κυβέρνηση, με τα  προωθούμενα μέτρα, ακολουθεί την ίδια ακριβώς δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή «μνημονιακής» προέλευσης και επιβολής : οριζόντιες περικοπές και κατάργηση κοινωνικών παροχών.  Οι Έλληνες πολίτες, ο ένας μετά τον άλλο, οδηγούνται στην ανεργία, την ανασφάλεια και την εξαθλίωση, βλέπουν τα δικαιώματά τους να πλήττονται βάναυσα  και την ελληνική οικονομία να παραμένει βυθισμένη στην ύφεση.
Το δικηγορικό σώμα εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην φαλκίδευση των δικαιωμάτων του μέσου Έλληνα πολίτη, ο οποίος πλήττεται κατά τρόπο πρωτοφανή, στον πυρήνα των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων του, μέσω περικοπών που απομειώνουνδραματικά τα εισοδήματά του και πλήττουν τα δικαιώματά του στην κοινωνική ασφάλιση.
Οι Δικηγόροι των Γιαννιτσών εκφράζουμε την βαθιά απογοήτευση και αγανάκτησή μας για την αποτυχία της κυβέρνησης να δώσει στον Ελληνικό λαό προοπτική αισιοδοξίας. Βιώνοντας και οι ίδιοι τις οδυνηρές συνέπειες των εφαρμοζόμενων τα τελευταία χρόνια αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών, τασσόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους όσους δοκιμάζονται σκληρά εξαιτίας τους.-  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΞΥΝΙΔΗΣ                                ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΝΑΣΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: