21 Μαΐ 2012

Φυλακισμένος ηθοποιός φαβορί για βραβείο ερμηνείας στις Κάννες

  
Η ερμηνεία του στην ταινία Reality του Ματέο Γκαρόνε έχει μαγνητίσει τα βλέμματα μέχρι στιγμής στις Κάννες. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής Ανιέλο Αρένα δεν βρέθηκε στην Κρουαζέτ για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί κι αυτό γιατί εδώ και δύο δεκαετίες βρίσκεται στη φυλακή.

Οι κριτικές που λαμβάνει για την ερμηνεία του ως ψαράς από τη Νάπολι που παθαίνει εμμονή με ένα ριάλιτι σόου και προσπαθεί να συμμετάσχει σε αυτό πάση θυσία είναι αρκετά καλές, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που «ποντάρουν» πάνω του για το βραβείο ερμηνείας.
Ο Ανιέλο Αρένα ασχολείται με την υποκριτική εδώ και καιρό. Συμμετέχει μάλιστα στη θεατρική ομάδα της φυλακής όπου κρατείται, αλλά δεν είχε μέχρι σήμερα εμφανιστεί ποτέ σε μεγάλου μήκους ταινία.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν πως ο πρωταγωνιστής της ταινίας που έβλεπαν στη μεγάλη οθόνη έχει καταδικαστεί για φόνο και είναι φυλακισμένος στην Ιταλία.
«Ήθελα να εμφανιστεί στο Gommorrah αλλά ο δικαστής δεν το επέτρεψε» δήλωσε ο Ιταλός σκηνοθέτης, Ματέο Γκαρόνε. «Λάβαμε την έγκριση να εμφανιστεί στην ταινία, αλλά δεν του επετράπη να έρθει εδώ στις Κάννες» πρόσθεσε.
Ωστόσο, ο σκηνοθέτης της ταινίας ανέφερε πως ο Αρένα δεν είναι και τόσο στεναχωρημένος, καθώς η επιτυχία της ταινίας σημαίνει ότι θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του ως ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: