18 Μαΐ 2012

Συνελήφθη 21χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας για κλοπές από πολίτες σε χώρο λαϊκής αγοράς στην Έδεσσα



  Συνελήφθη χθες (17.05.2012) το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, μία αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας 21 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών»...

  Ειδικότερα, σε χώρο της λαϊκής αγοράς της Έδεσσας Πέλλας, εκμεταλλευόμενη συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν, εντοπίστηκε να έχει αφαιρέσει πορτοφόλια ανυποψίαστων πολιτών.
   Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 21χρονη, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (200) ευρώ και (6) δολάρια Η.Π.Α.. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα είχε αφαιρέσει νωρίτερα από δύο άτομα τα πορτοφόλια τους, τα οποία περιείχαν χρηματικά ποσά και προσωπικά τους έγγραφα.
   Επίσης, για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος δύο ομοεθνών της 21χρονης ηλικίας 22 και 40 ετών, οι οποίοι αναζητούνται να συλληφθούν εντός ορίων του αυτοφώρου. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, οι τρεις δράστες κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων οκτώ μηνών, μετέβησαν σε διάφορες αγορές καθώς και αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό να αφαιρέσουν πορτοφόλια και αντικείμενα ανυποψίαστων πολιτών.
  Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: