8 Δεκ 2011

Ένα στάδιο τραγουδά σε καρκινοπαθή φίλαθλο

 
  Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με την συγκινητική "υποδοχή" ενός γεμάτου σταδίου στον άρρωστο "φίλο" της Φέγενορντ, που έμαθε ότι του απομένουν βδομάδες ζωής και ζήτησε ως τελευταία επιθυμία να παραστεί στον αγώνα με την Αϊντχόφεν 

Ο Ντγέι φαν Σουιλέκομ εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από 1,5 μήνα, οπότε και οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Την επόμενη ημέρα μπήκε στο χειρουργείο, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν. 

Τότε του ανακοίνωσαν ότι δεν θα έχει παραπάνω από 6-7 εβδομάδες ζωής και τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ ζήτησε να βρεθεί στις εξέδρες του "Ντε Κούιπ" για μία τελευταία φορά και να δει την αγαπημένη του ομάδα. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Φέγενορντ που είχαν ενημερωθεί για το γεγονός από τη γυναίκα τουΣουιλέκομ, ετοίμασαν την ιδανική ατμόσφαιρα, για να τον τιμήσουν και αποχαιρετήσουν.

Ενώ είχαν συμπληρωθεί 11 λεπτά στον αγώνα, οι περίπου 43.000 οπαδοί και των δύο ομάδων σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και με υψωμένα τα κασκόλ τραγούδησαν το "You will never walk alone".

Ο 60χρονος δάκρυσε, όπως και η σύζυγός του που έγειρε στο ώμο του, τον αγκάλιασε.    



Δεν υπάρχουν σχόλια: