7 Δεκ 2011

Επιτυχίες από το Σκακιστικό Όμιλο Γιαννιτσών

   Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά την Κυριακή , 4/12/2011, η ομάδα μας νίκησε την ομάδα της Φλώρινας με σκορ 2.5-1.5
  Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Διασυλλογικού κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας και με τη νίκη αυτήν τα Γιαννιτσά προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, που θα γίνει στις 11/12/2011 στην πόλη της Έδεσσας, με αντίπαλο την Κατερίνη.

  Για την ομάδα των Γιαννιτσών στον αγώνα με τη Φλώρινα έπαιξαν οι: Άνθιμος Σουγκάκης,Στέργιος Ρόμπας,Δημήτρης Γκουδέρης και Νίκος Πατσαβούδης.
  Επίσης την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκαν αγώνες γρήγορου σκακιού στην πόλη της Βέροιας, όπου οι μικροί μας αθλητές έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Πήραν μέρος οι αθλητές μας:Χαράλαμπος Χατζησταύρου, Δημήτρης Ανδρονίκου, Κωνσταντίνος Ανδρονίκου,Κατερίνα Ζορμπά, Βαγγέλης Τοψής. Ξεχώρισε με την απόδοσή του ο Χαράλαμπος Χατζησταύρου, ενώ ο Βαγγέλης Τοψής έκανε επίσης πολύ καλή εμφάνιση παρότι αγωνιζόταν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες.
   Ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών υπενθυμίζει ότι κάθε μέρα παραδίδονται μαθήματα σκακιού στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Τσαμαλδούπη 6. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2382083360(18.30-21.30).


Δεν υπάρχουν σχόλια: