22 Δεκ 2011

Γεύμα Χριστουγέννων για 1000 άπορους στη Φοιτητική Λέσχη ΑΠΘ

 
    Σε συνεργασία με επαγγελματίες και φορείς της πόλης, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, ενόψει των εορταστικών ημερών προχωρά σε κοινωνικές δράσεις προσβλέποντας στην, έστω και προσωρινή, ανακούφιση των συμπολιτών που έχουν ανάγκη από στήριξη στο πλαίσιο της μεγάλης οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα, η Αντιδημαρχία έχει προβεί εδώ και περίπου δύο μήνες σε συνεργασία με εμπορικά καταστήματα αλλά και φορείς για τη συλλογή ειδών ρουχισμού, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορους πολίτες μετά τις 26 Δεκεμβρίου και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Επίσης, η Αντιδημαρχία θα προχωρήσει σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία επίσης θα διανεμηθούν σε απόρους.
   Παράλληλα, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει Γεύμα Χριστουγέννων για περίπου χίλιους άπορους πολίτες στην Φοιτητική Λέσχη ΑΠΘ. Το γεύμα, θα πραγματοποιηθεί παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου, και ώρες 12:00-15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια: