1 Δεκ 2011

Κάλεσμα σχολείων από την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας για το "Χριστουγεννιάτικο χωριό"

  Παρακαλούμε τους Δ/ντές και Δ/ντριες να ενημερώσουν το εκπ/κό προσωπικό του Σχολείου τους για τα παρακάτω:

   Η Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας καλεί  τα σχολεία της πρωτ/μιας και δευτ/μιας εκπ/σης του Δήμου Πέλλας (όσα επιθυμούν) να συμμετάσχουν με έργα τους στο Περίπτερο της Παιδαγωγικής Εταιρείας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού'' που διοργανώνει η ΔΕΚΑΠΑ Πέλλας,  την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.
Όσα σχολεία επιθυμούν να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις αυτές, πρέπει να μας στείλουν δείγμα των χριστουγεννιάτικων έργων τους, όπως ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κλπ τα οποία θα εκτεθούν, ώστε να συμβάλουν στη  δημιουργία της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας της πόλης. Την ίδια μέρα στις 6.00-7.00 μμ με τη φροντίδα της Παιδαγωγικής Εταιρείας θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από  Παιδική Χορωδία υπό τη διέυθυνση του μουσικού Αντώνη Παπαδόπουλου ενώ 7.00-9.00 μμ θα ακολουθήσει αφήγηση παραμυθιών από εθελοντές εκπ/κούς, στο σπιτάκι του Άι-Βασίλη.                                                                
   Το Περίπτερο μπορεί να πλαισιωθεί και με την παρουσία αντιπροσώπων των εκπ/κών και μαθητών των σχολείων.  Τα έργα μπορούν να παραδοθούν, κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα: 6947444208, 6944554354, 6932879084 ή απ' ευθείας στη Δ/ντρια του 9ου Δημ. Σχολείου (ημέρες και ώρες σχολείου).


                                                                                                                                                                                        Με εκτίμηση, το ΔΣ της Παιδαγωγικής Εταιρείας. 
                                                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: