19 Δεκ 2011

Βιαστής και ελεύθερος

Βιαστής και ελεύθερος 
Ο δολοφόνος της φοιτήτριας στην Καστοριά είχε μπει φυλακή μόνο για ενάμιση χρόνο για βιασμό φοιτήτριας, ενώ αφέθηκε ελεύθερος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας!

   Συγκλονιστικά στοιχεία για το δολοφόνο της Ανδριάνας Γαρδικιώτη ήρθαν στο φως, καθώς πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που όπως φαίνεται ποτέ δεν συγκίνησε με τις πράξεις του την ελληνική αστυνομία και τον άφηναν πάντα ελεύθερο.
  Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 35χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό φοιτήτριας και οδηγήθηκε στις φυλακές για ενάμησι χρόνο! Βγήκε και το περασμένο καλοκαίρι, συνελήφθη και πάλι για κατοχή και διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Πλήρωσε 3.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την εμφάνισή του, μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
   Να θυμίσουμε ότι η 21χρονη φοιτήτρια Ανδριάνα Γαρδικιώτη από την Κέρκυρα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου κοντά στη λίμνη Καστοριάς, άγρια δολοφονημένη από τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση εδώ και έναν χρόνο.
Ο άνδρας αυτός με το "πλούσιο" παρελθόν και προφανώς βλέποντας ότι έχει ασυλία σε ότι κι αν κάνει, βασάνισε και σκότωσε την άτυχη Ανδριάνα Γαρδικιώτη, με κατσαβίδι και μαχαίρι έχοντας προφανώς την εντύπωση ότι ίσως για μια ακόμη φορά θα μπορούσε αν τη γλυτώσει.
 procom.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: