25 Οκτ 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ




Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» καλούν σε νέα συνάντηση τους φορείς που έλαβαν μέρος στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 04.04.2012 για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με σκοπό τη δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης.


Η συνάντηση συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ». Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι α) Σχεδιασμός Δράσεων του Δικτύου, β) Έγκριση του προτεινόμενου καταστατικού λειτουργίας του Δικτύου.

Οι φορείς που έλαβαν μέρος στην Ημερίδα ήταν η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, οι Δήμοι Έδεσσας, Πέλλας, Σκύδρας & Αλμωπίας, το Νοσοκομείο Έδεσσας - Γιαννιτσών, το Επιμελητήριο Πέλλας, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Έδεσσας & Γιαννιτσών, ο Ιατρικός,  Οδοντιατρικός, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ν. Πέλλας, ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, η Εθελοντική Ομάδα Έδεσσας «Ασπίδα», η Εθελοντική Ομάδα Αμπελειών «το Όραμα των Αμπελειών», οι Εθελοντικές Ομάδες Καλής «Από Καρδιάς..», «Καλλίστη», «Για ένα Χαμόγελο..», ο Σύλλογος Προστασίας Καταναλωτών (ΣΥ.Π.ΚΑ.) Έδεσσας, οι Πρόσκοποι Έδεσσας, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος (ΓΑΣ) Έδεσσας, η Κίνηση Σκύδρας «Κάποιοι Νέοι έχουν Νοοτροπία Αλληλεγγύης, Συνείδησης» (ΚΑ.Ν.Ε.Ν.Α.Σ.), το Κέντρο Ημέρας Γιαννιτσών «Πορεία».

Η πρόσκληση απευθύνεται επιπλέον και σε φορείς οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν στην ημερίδα, αλλά επιθυμούν  παρ’ όλα αυτά να δραστηριοποιηθούν στα πλαίσια του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το Νομό Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: