26 Οκτ 2012

Ρεκόρ συμμετοχών στους Αγώνες Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών




  Με τη συμμετοχή 12 Ομίλων από Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κέρκυρα, Κατερίνη, Κοζάνη και Σέρρες και περισσοτέρων από 200 αθλητών, διεξήχθησαν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, οι ετήσιοι Διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, με την ονομασία "Μακεδονομάχος καπ. Γκόνος Γιώτας 2012"

Οι Αγώνεςσυνδιοργανώθηκαν με τον Δήμο Πέλλας και με την καθοριστική συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τους ευχαριστούμε πολύ.

Από τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών συμμετείχαν όλοι σχεδόν οι αθλητές της αγωνιστικής του ομάδας και κατέκτησε 3 χάλκινα μετάλλια ενώ και τα πληρώματα που δεν κατέκτησαν μετάλλιο είχαν πολύ καλή παρουσία με καλά πλασαρίσματα στη γενική κατάταξη.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο:
·         Διπλό σκιφ Νεανίδων με τις Πηνελόπη Αλμπαντάκη και Κατερίνα Μαξούρη
·         Διπλό σκιφ Εφήβων με τους Πέτρο Μπαλλή και Ιωάννη Παπαδόπουλο
·         Τετραπλό σκιφ Κορασίδων με τις Πηνελόπη Αλμπαντάκη, Κατερίνα Μαξούρη, Κατερίνα Μπαλλή και Ράνια Θωμαΐδου.


θέση στο Τετραπλό σκιφ Παίδων με τους Πέτρο Μπαλλή, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Νίκο Μακρίδη και Δήμο Στεφανίδη, στο Διπλό σκιφ Νεανίδων με τις Δανάη Λαζαρίδου και Δανάη Σάλλη και στο Σκιφ Παίδων με τον Νίκο Μακρίδη
θέση στοΔιπλό σκιφ Νεανίδωνμε τις Κατερίνα Μπαλλή και Ράνια Θωμαΐδου.
θέση στοΤετραπλό σκιφ Κορασίδων με τις Δανάη Σάλλη, Δανάη Λαζαρίδου, Βάια Μαρκοπούλου και Ιωάννα Γκουγκουσούδη.
θέση στοΣκιφ Κορασίδων με την Βάια Μαρκοπούλου
11η θέση στοΣκιφ Κορασίδων με την Ιωάννα Γκουγκουσούδη και στο
Διπλό σκιφ Εφήβων με τους Ραφαήλ Σταματίου και Καλισθένη Μιχάλογλου στην πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες
13η θέση στοΣκιφ Παίδων με τον Δήμο Στεφανίδη

Στους αγώνες παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Βουλευτής κα Θ. Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας  Γ. Στάμκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  για θέματα Αθλητισμού Α. Νουσυκήρου και οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Κ. Παντελίδης και Οικονομικών Κ. Κωβαίος.
Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Ιωάννης Καρράς και το μέλος του Δ.Σ. και Έφορος Εθνικών Ομάδων Κώστας Παπαγιάννης .
Στην λήξη των Αγώνων και κατα την διάρκεια της τελετής  απονομών ο Δήμαρχος Πέλλας τίμησε τον Πρόεδρο της Ελλήνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για τις πολύ σημαντικές επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια: