31 Οκτ 2012

Πάρε και εσύ μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του Δήμου Πέλλας



Κάλεσμα συμμετοχής


    «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Γιαννιτσά και ο πεζόδρομος μαζί με τον χώρο του Πολύκεντρου ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν την Παραμυθούπολη και να υποδεχθούν από 1 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και 6 Ιανουαρίου 2013, μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
   Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι η Παραμυθούπολη, ο Δήμος Πέλλας διοργανώνει και φέτος τη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, το χριστουγεννιάτικο χωριό με λάμψη, χρώματα, στολίδια, παιχνίδια και μουσική.

    Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας φέτος σε ακόμη περισσότερες  δραστηριότητες γεμάτες όνειρο, φαντασία, μελωδία και ρυθμό με στόχο τη  διασκέδαση και τη χαρά.
   Γι αυτό το λόγο, καλούμε τις σχολές χορού, τα γυμναστήρια, τις σχολές μουσικής, τα θεατρικά εργαστήρια, τα μουσικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις προσφέροντας λίγο από το χρόνο τους, αλλά και συνάμα δίνοντας το στίγμα τους, το χρώμα τους, την ιδέα τους, την έμπνευση τους, την ζωντάνια τους σε κάθε γωνιά της Παραμυθούπολης.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2012, στα τηλέφωνα 2382350808, 2382350805, 2382084381 ή στο email: xmas@giannitsa.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  


Ευχαριστούμε για την συνεργασία
         ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: