9 Οκτ 2012

1ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Αγώνας Δρόμου 5.000μ.


    
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με την εποπτεία της Αντιδημάρχου Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρίας Πασχαλίδου και σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ» διοργανώνει τον 1ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον 1ο  Δρόμο Υγείας 5.000μ. την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012.

   Οι δρομείς του ημιμαραθωνίου  θα ξεκινήσουν  στις 17:40 από τη Λεωφόρο Νίκης και θα ακολουθήσουν, επί τρείς φορές, τη διαδρομή διαμέσου των οδών  Μ. Αλεξάνδρου, Παρασκευοπούλου, Βασ. Όλγας, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Δικαστικό Μέγαρο, λεωφ. Νίκης,  και θα καταλήξουν στο  σημείο τερματισμού, μπροστά στο Λευκό Πύργο.
   Οι συμμετέχοντες στο Δρόμο Υγείας πέντε χιλιόμετρων, θα ξεκινήσουν στις 18:00, από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν μία διαδρομή στις κεντρικές οδούς της πόλης ( Μ. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Δικαστικό Μέγαρο, λεωφ. Νίκης) με σημείο τερματισμού το Λευκό Πύργο.
   Νυκτερινός αγώνας δρόμου διεξάγεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη και στόχος της διοργάνωσης είναι η προσθήκη ενός νέου τρόπου βραδινής διασκέδασης στην πόλη!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνσηwww.thesshalfmarathon.org, στο email info@thesshalfmarathon.org, καθώς και στα τηλέφωνα 2310 200360 και 2310 725775.

Δεν υπάρχουν σχόλια: