10 Οκτ 2012

ΔΕΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ



    Η ΔΕΗ ανακοινώνει τις προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών του Συγκροτήματος Αλιάκμονα/ΥΗΣ ΑΓΡΑ, που εδρεύει στο Νομό Πέλλας.Οι ειδικότητες που αφορούν τις προσλήψεις στη ΔΕΗ είναι οι κάτωθι:
ΔΕ Μηχανοτεχνίτης 3 προσλήψεις
ΔΕ Χειριστές Μηχανοκίνητων Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων 1 πρόσληψη
Οι συμβάσεις εργασίας θα έχουν διάρκεια 8 μήνες
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ /ΥΗΣ ΑΓΡΑ Τ.Κ. 582 00 ΕΔΕΣΣΑ Τ.Θ 4 απευθύνοντάς την στον αρμόδιο υπάλληλο κο. Τάνο Περικλή τηλέφωνο 23810-26174. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: