10 Ιαν 2013

Ξεκίνησαν οι διαλέξεις για το β’ εξάμηνο του τμήματος «Ψυχολογίας» στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Εδεσσας




Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι Πολίτες


  Πρόσθετη ευκαιρία γνώσεων θα αποκτήσουν όσοι συμμετάσχουν στο β’ εξάμηνο του Ελεύθερου Πανεπιστημίου στην Έδεσσα και συγκεκριμένα στον τομέα της «Ψυχολογίας».
Αξίζει να σημειωθεί πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου ή ηλικίας.

  Στο δεύτερο εξάμηνο της Ψυχολογίας γνωστοί Ακαδημαϊκοί και Επιστήμονες θα μιλήσουν και θα συζητήσουν με τους Σπουδαστές για το άγχος, τις σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια, την διεκδικητικότητα, τις διατροφικές διαταραχές, τις εξαρτήσεις, τις φοβίες, την κατάθλιψη, τα σύγχρονα προβλήματα των Οικογενειών κ.α.
  Οι διαλέξεις του Ελεύθερου Πανεπιστημίου πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (πρώην Διοικητήριο)

  Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται ενώ η πρώτη διάλεξη του Β’ εξαμήνου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.
Τα κόστος συμμετοχής για 16 τρίωρες διαλέξεις είναι 50€ ενώ όσοι ανήκουν στις ομάδες ανέργων, ΑμεΑ, Φοιτητών, και Πολυτέκνων  με 30€ και αφού προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους.
  Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα τηλέφωνα : 80.111.70.11 στο 6980.21.86.21 ενώ αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπάρχουν στο facebook:politesengnosei και στην επίσημη σελίδα του φορέα www.politesengnosei.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: