21 Φεβ 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο της Σχολής Νέων Διαιτητών Βόλεϊ στην Έδεσσα

     Με επιτυχία φιλοξένησε η πόλη της Έδεσσας  από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2012 σεμινάριο της Σχολής   Νέων  Διαιτητών Βόλεϊ του ΣΥΔΠΕΜ. Συμμετείχαν 26 υποψήφιοι νέοι διαιτητές . Εκεί παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος της ΟΔΒΕ  κος Μαυρικίδης Σταύρος,  ο Αντιπρόεδρος  της  ΟΔΒΕ  κος  Καλληντέρης Παναγιώτης και ο καθηγητής διαιτησίας και προηγούμενος Πρόεδρος ΟΔΒΕ κος Διαμαντόπουλος Γεώργιος.

Τα σεμιναριακά μαθήματα που έλαβαν χώρα  στην αίθουσα του Συνδέσμου Επίσημων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πέλλας , είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον.Οι   υποψήφιοι νέοι διαιτητές εκπαιδεύτηκαν από τον έμπειρο καθηγητή διαιτησίας κο  Διαμαντόπουλο Γεώργιο. Μετά την ολοκλήρωση του διήμερου σεμιναριακού κύκλου ακολούθησαν γραπτές εξετάσεις ,τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν .

Το ΔΣ ΣΥΔΠΕΜ  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει πρώτα απ όλα τους νέους υποψήφιους διαιτητές βόλεϊ, το ΔΣ.ΟΔΒΕ  και προσωπικά  το  Πρόεδρο   κο Μαυρικίδη Σταύρο, τον Αντιπρόεδρο  ΟΔΒΕ  κο Καλληντέρη  Παναγιώτη για την παρουσία  τους  και  φυσικά  τον καθηγητή  διαιτησίας κο Διαμαντόπουλο Γεώργιο για την συμβολή του στην σχολή. Επίσης ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Επισήμων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πέλλας για την παραχώρηση της αίθουσας.

  Η πετοσφαίριση αποτελεί ένα ιδιαίτερο αγαπητό άθλημα στο Νομό Πέλλας με πολλές διακρίσεις αθλητών ,προπονητών και ομάδων σε εθνικό επίπεδο. Η υλοποίηση σχετικών δράσεων υπενθυμίζει ότι ο αθλητισμός υπερβαίνει τη φιλοδοξία και προτείνει έναν απλό,ένα σεμνό τρόπο ζωής απαλλαγμένο από την έπαρση του ευτελούς.




  

Δεν υπάρχουν σχόλια: