11 Φεβ 2012

Γιαννιτσά:Όλοι την Κυριακή 12 μμ στην Πλατεία ΕΠΟΝ


ΟΥΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ - ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ …
…ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαίοι, συνταξιούχοι

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου είναι έτοιμη να σφαγιάσει και τα τελευταία κεκτημενα που έχουν απομείνει μετά τον οδοστρωτήρα του μνημονίου. Αφού απέτυχαν παταγωδώς να πείσουν ακόμη και τους αυλοκόλακές τους ότι η τρόικα και η πολιτκή τους ήταν μονόδρομος για να γλιτώσουμε από την χρεοκοπία κάνουν ένα ακόμη άλμα βυθίζοντας ταυτόχρονα τον λαό μας σε μεγαλύτερη πείνα, εξαθλίωση και ταπείνωση.
Υποτίθεται ότι διαπραγματεύονται ενώ στην ουσία έχουν ξεπουλήσει τα πάντα (καρπώνοντας βέβαια και ένα κομμάτι από τη σάρκα μας). Παίρνουν ένα ακόμη ‘’κατοχικό’’ δάνειο που ούτε ένα ευρώ θα πάει σε μισθούς και συντάξεις όπως προσπαθούσαν να μας πείσουν. Αντίθετα είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν ειδικό λογαριασμό ώστε οι κόποι του λαού μας να πηγαίνουν απευθείας στα ντόπια και ξένα αρπαχτικά. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και λοιποί θιασώτες (κανάλια,εργολάβοι,μεγαλοδημοσιογράφοι) χέρι-χέρι με την τρόικα μεθοδεύουν το τελικό χτύπημα, την βουτιά του βιοτικού μας επιπέδου δεκαετίες πίσω και την υποθήκευση λαού και χώρας για τα επόμενα χρόνια. Τα ψέματα τελείωσαν γι’αυτούς,οι αυταπάτες τελείωσαν για τον λαό!

Τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη ανατροπή
Όταν η δοτή κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει με συνοπτικές διαδικασίες το νέο μνημόνιο της απόλυτης εξαθλίωσης, τότε η απάντηση πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από μαχητική. Μπροστά σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ο τρόπος με τον οποίο ενεργούν είναι τουλάχιστον ύποπτος. Την ώρα που πρέπει να γίνει πανεργατικός ξεσηκωμός, σηκώνουν λευκή σημαία και παραδίδουν χιλιάδες εργαζομένων στα νύχια της κυβέρνησης και της τρόικας. Οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Καλούμε όλο τον λαό σε παλλαικό ξεσηκωμό:
•    να μην περάσει η νέα δανειακή σύμβαση-μνημόνιο
•    να διαδηλώσει για να πέσει η κυβέρνηση των τραπεζών-τοκογλύφων
•    να χαλάσει τη φιέστα που στήνουν και να χαράξει πορεία νίκης

Ένας είναι ο δρόμος λαέ για να νικάς
Παλεύουμε για τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου ρήξης και ανατροπής σαν το μοναδικό αντίπαλο δέος που θα καταφέρει, με τις δικές του διαδικασίες, να δώσει την τελική απάντηση και την μοναδική προοπτική των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ, ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ.


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ - ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΟΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: