8 Νοε 2012

Και οι τέσσερις φοιτήτριες ήταν …υπέροχες


   Μπορεί το μέλλον τους να προδιαγράφεται «θολό» , μπορεί το παρόν τους να μην είναι και από τα καλύτερα, εκείνες όμως με την «δροσιά» της νιότης , το αυθεντικό χαμόγελο και τον αυθορμητισμό τους έκαναν τη διαφορά στις κινητοποιήσεις χθες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου.
   Tα τέσσερα  κορίτσια συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις. 

  Τα  κορίτσια δεν φώναξαν περισσότερο και δυνατότερα από τους άλλους, ούτε προκάλεσαν κάποιου είδους  αναταραχή για να …ξεχωρίσουν από το πλήθος .

 Απλά δεν άντεξαν την εικόνα «χωματερής» που παρουσίαζε η Πλατεία Δασκαλογιάννη μετά την απομάκρυνση του μεγάλου όγκου των διαδηλωτών που φρόντισαν να αφήσουν πίσω ..τα σημάδια τους.

 Πήραν λοιπόν την κατάσταση στα χέρια τους, δανείστηκαν από παρακείμενο κατάστημα εστίασης σακούλες απορριμμάτων και με πειράγματα και καλή διάθεση…ανέλαβαν δράση !

   Σε λίγη ώρα η μικρή Πλατεία ήταν και  πάλι όσο το δυνατό πιο ευπαρουσίαστη και τα κορίτσια - 4 φοιτήτριες με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Χανιά και το Ρέθυμνο- αφού εναπόθεσαν τις σακούλες στους κάδους απορριμμάτων αποχώρησαν ικανοποιημένα. 

 Προηγουμένως δεν μας αρνήθηκαν  να ποζάρουν με χαμόγελο για μία  «αναμνηστική» φωτογραφία

cretalive.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: