8 Νοε 2012

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 2ος Ημιμαραθώνιος Πάικου



Με το Πάικο να φοράει την πιο όμορφη φορεσιά του και με τους ήχους των Χάλκινων της Γουμένισσας ολοκληρώθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Πάικου. Περισσότεροι από 200 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον αγώνα. Η τοπική κοινωνία στήριξε και φέτος την προσπάθεια των διοργανωτών. Το βουνό με τα υπέροχα χρώματα του υποδέχθηκε τους αθλητές, οι οποίοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με την ομορφιά του τοπίου και δεσμευτήκαν να μεταφέρουν την αγωνία και την αντίθεση των κατοίκων στην κατασκευή μεταλλείων στην περιοχή.

 Η μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα από την άνοιξη στο φθινόπωρο συντέλεσε στο να γίνει ακόμη πιο πετυχημένη η διοργάνωση. Στο αγωνιστικό κομμάτι νικητής αναδείχθηκε ο Μπαλιώτης Σταύρος με δεύτερο τον Αρώνη Πλάτωνα και τρίτο τον Βενετικίδη Δημήτρη, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Παπουνίδου Ναταλία, δεύτερη η Τσιρπανλή Πόπη και τρίτη η Φώτη Στέλλα. Από τη διοργάνωση βραβεύτηκαν επίσης οι δύο μεγαλύτεροι αθλητές 70+ Βεζυργιαννίδης Γεώργιος και Γιαννόπουλος Παναγιώτης, καθώς και ο 11χρονος «Βενιαμίν» του αγώνα Τσολάκης Γιώργος και η 16χρονη Μαυρογιάννη Μυρτώ ως οι νεότεροι συμμετέχοντες. 

Η ανταπόκριση των αθλητών και των εθελοντών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έτσι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: