3 Νοε 2012

2ος Ημιμαραθώνιος Πάικου


 
Οι συμμετοχές για τον 2ο Ημιμαραθώνιο έκλεισαν. Το ενδιαφέρον των αθλητών ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία και έτσι φέτος θα φιλοξενήσουμε περίπου 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
  Προσκεκλημένοι του ΟΣΠΕΓ φέτος είναι ο Δημήτρης Βενετικίδης και η Ναταλία Παπουνίδου γνωστοί και αγαπητοί αθλητές του ορεινού τρεξίματος.
Η έναρξη του αγώνα θα γίνει από τον Προφήτη Ηλία Καστανερής στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου.
   Ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανερής θα φροντίσει για την φιλοξενία των αθλητών και των συνοδών τους παρέα με τους γνωρίμους ήχους των χάλκινων της Γουμένισσας.

   Το Μέτωπο Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια – Πάικο θα ενημερώνει τον κόσμο για το φλέγον ζήτημα των μεταλλείων στην περιοχή.

  Το Πάικο θα φοράει τα γιορτινά του.

Σας περιμένουμε όλους να αναδείξουμε τις ομορφιές του βουνού μέσα από έναν ορεινό αγώνα.
Τα βουνά μας είναι πηγή ζωής. Όχι στην καταστροφή τους.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του αγώνα :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΑΪΚΟΥ 4-11-2012

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ: 9:00-10:20

 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ – ΕΝΑΡΞΗ: 10.30 π.μ. ( Προφήτης Ηλίας-Καστανερή υψ. 787 μ.)

Στο σημείο εκκίνησης του αγώνα υπάρχει χώρος αναψυχής στον οποίο μέχρι τον τερματισμό των αθλητών οι συνοδοί και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα και κρασί Γουμένισσας (ΟΠΑΠ)

  Στον ίδιο χώρο ομάδα εθελοντών θα αναλάβει την δημιουργική απασχόληση των μικρών φίλων με δρώμενα και αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης  υπάρχει η δυνατότητα μικρών περιπάτων  προς τον παραδοσιακό οικισμό της Καστανερής – Παϊκου και τις γύρω περιοχές. 

  Το Μέτωπο αγώνα εναντια στα μεταλλέια σε Κρούσια – Πάικο θα ενημερώνει με ανοιχτή συζήτηση και προβολή ντοκιμαντέρ στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανερής.


  ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ: 14.30 μ.μ. (Προφήτης Ηλίας – Σημείο εκκίνησης)
Υποδοχή και απονομή μεταλλίων και επαίνων σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν μέσα στα χρονικά όρια του αγώνα. Ανώτατο όριο τερματισμού του αγώνα ορίστηκαν οι 4 ώρες.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΑ: 15.00 μ.μ. (Προφήτης Ηλίας - Καστανερή)

Η τελετή λήξης του 2ου  Ορεινού Ημιμαραθώνιου Παϊκου θα πραγματοποιηθεί στον χώρο ανψυχής του Προφήτη Ηλία .

   Κορυφαία στιγμή της τελετής θα είναι η απονομή των μεταλλίων και των επάθλων στους μεγάλους νικητές του αγώνα, στις γυναίκες και στους άνδρες, καθώς και στον νεότερο και γηραιότερο μετέχοντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: