14 Ιουλ 2012

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



Στην πανέμορφη Κέρκυρα, στον όρμο Γουβιών, διοργανώθηκε φέτος η Πανελλήνια Συνάντηση  Κωπηλασίας Ανάπτυξης από την Ελλήνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) και τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας.
Οι αγώνες φέτος είχαν ιδιαίτερο χαρακτήρα μιά και διοργανώθηκαν στην μνήμη του αδικοχαμένου Κωπηλάτη Διονύση Νικολούζου, ενός χαρισματικού ανθρώπου και Αθλητή της Εθνικής Ομάδας για πολλά χρόνια με Πανελλήνιες και Παγκόσμιες Διακρίσεις.
Άριστη διοργάνωση, άριστη διαιτησία και άριστες καιρικές συνθήκες δημιούργησαν ένα πολύ θετικό κλίμα αγώνων στους οποίους ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετέχει ανελειπώς τα τελευταία χρόνια και πάντα διακρίνεται.
Φέτος η ομάδα νέων κωπηλατών του ΝΟΓ αποτελούνταν από 4 πληρώματα εκ των οποίων τα 3 συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Στο 1Χ (σκιφ) Κορασίδων Αρχ. συμμετείχε η Πηνελόπη Αλμπαντάκη η οποία πέρασε εύκολα στον τελικό του αγωνίσματος  αν και είχε μια ανατροπή λίγο πριν τον τερματισμό του Προκριματικού. Στον Τελικό έκανε μια αξιόλογη κούρσα τερματίζοντας στην 4η θέση πολύ κοντά στην τρίτη και δεύτερη αθλήτρια αποδεικνύωντας ότι είχε δυνατότητες για ένα μετάλλιο.
Στο 1Χ (σκιφ) Παίδων Αρχ. ο Πέτρος Μπαλλής τερμάτισε 2ος στον προκριμάτικό, 1ος στον επαναληπτικό και πήρε το εισητήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος όπου ο ανταγωνισμός και το επίπεδο των αθλητών είναι υψηλό και τερμάτισε στην 6η θέση.
Στο 4Χ (σκιφ) Κορασίδων Αρχ. το πλήρωμα του ΝΟΓ με τις Κατερίνα Μπαλλή, Ρανια Θωμαίδου, Στέλλα Τάντση και Ιωάννα Γκουγκουσούδη τερμάτισαν στην 2η θέση του προκριματικού, στην 2η θέση του Ημιτελικού βάζοντας πλώρη για ένα μετάλλιο στον Τελικό η ατυχία όμως χτύπησε τον ΝΟΓ μιά και λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να αγωνισθεί η Κατερίνα Μπαλλή και αντικαταστάθηκε από την Στέλλα Χρυσάφη που δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη γι αυτό το αγώνισμα, έτσι το πλήρωμα δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας πολύ δύσκολης κούρσας με μεγάλο ανταγωνισμό και τερμάτισε στην 6η θέση.
Στο 1Χ (σκιφ) Κορασίδων Αρχ. Η Στέλλα Χρυσάφη, που ήρθε στην Ελλάδα μερικές ώρες πριν, την αναχώρηση της ομάδας, από την Γερμανία όπου διαμένει μόνιμα, τερμάτισε στην 4 θέση του προκριματικού και στην 4η επίσης θέση του Επαναληπτικού και δεν συμμετείχε στον Τελικό του αγωνίσματος.
Την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συνόδευσε στην Κέρκυρα ο Προπονητής Δάνος Φίτσιος και ο Αντιπρόεδρος και Έφορος Κωπηλασίας Νίκος Θωμαίδης. Κοντά στην ομάδα ήταν για άλλη μια φορά οι Γονείς Νϊκος Αλμπαντάκης και Νίκος Τάντσης.
Το Δ.Σ. του ΝΟΓ συγχαίρει την ΕΚΟΦΝΣ (Ελληνική Κωπηλατίκη Ομοσπονδία)  και τον Ναυτικό Όμιλο Κερκυρας για την  Άριστη διοργάνωση και την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στα Ναυταθλητικά Σωματεία που συμμετείχαν στους Αγώνες απ όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: