14 Ιουλ 2012

Φωτογραφείστε τη Θεσσαλονίκη και διεκδικήστε βραβείο 500 ευρώ



«Θεσσαλονίκη: Οψεις και προοπτικές μιας πόλης» είναι το θέμα...
του διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες: στην πρώτη ανήκουν οι φοιτητές οποιουδήποτε ακαδημαϊκού ιδρύματος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και στη δεύτερη οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.


Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών είναι η 15η Οκτωβρίου 2012 και η περίοδος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για το κοινό είναι από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου.
Τα βραβεία που θα δοθούν είναι: Βραβείο κοινού, 500 ευρώ. 1ο βραβείο στην κατηγορία των φοιτητών, 500 ευρώ. 1ο βραβείο στην κατηγορία των μη φοιτητών, 500 ευρώ. 2ο και 3ο βραβείο, ανεξαρτήτως κατηγορίας, ετήσια συμμετοχή στο πρόγραμμα σεμιναρίων του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης 2012 – 2013.
Η επιτροπή θα δώσει τιμητικά βραβεία σε όσους καταλάβουν την 4η, 5η και 6η θέση, ανεξαρτήτως κατηγορίας, και θα επιλέξει όσες φωτογραφίες θα εκτεθούν στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://contest.ihu.edu.gr.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: