15 Ιαν 2014

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

   
H Θεατρική Ομάδα Καθηγητών Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας,
Ευχαριστεί το κοινό που αγκάλιασε θερμά την πρώτη θεατρική απόπειρα της ομάδας στις παραστάσεις που προηγήθηκαν και ιδιαίτερα τους νέους θεατρόφιλους.
Ευχαριστεί επίσης για μια ακόμη φορά το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών για την φιλοξενία αλλά και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

   Ενημερώνουμε πως οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου,(18-19 και 25-26).Τηλέφωνο κρατήσεων: 6948700504 (Παρακαλούμε για την συνέπειά σας)

Επίσης προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ομάδας, υπήρξαν ή είναι καθηγητές στα δημόσια σχολεία της Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας και θέλουν να συμμετέχουν στην επόμενη παραγωγή της, να επικοινωνήσουν μέσα στον Ιανουάριο στο τηλέφωνο 6973333385.

 Διευκρινίζουμε πως μια θεατρική παραγωγή χρειάζεται εκτός από τους ηθοποιούς και ανθρώπους που θα αναλάβουν την διαχείριση του φωτισμού και του ήχου, την μουσική επένδυση, την σκηνογραφία-ενδυματολογία, τις κατασκευές, τον καλλωπισμό των ηθοποιών, τις δημόσιες σχέσεις κ.λ.π και ότι πάνω από όλα το ανέβασμα μιας παράστασης είναι ομαδική δουλειά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: