9 Μαρ 2012

Πρωτοβουλία αγώνα ενάντια στα μέτρα Γιάννιτσών


   Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι μια ΝΙΚΗ του Κινήματος!  Όσο περισσότερο προσπαθούν η κυβέρνηση με τα ΜΜΕ να αντιστρέψουν το πραγματικό περιεχόμενό της, τόσο περισσότερο εκτίθενται...
 . Δυο ντουζίνες ερμηνευτικές εγκυκλίους έχουν βγάλει τα συναρμόδια υπουργεία, προκειμένου να μπερδέψουν τον κόσμο για να πληρώσει το χαράτσι και η κατάστασή τους έχει καταντήσει κωμικοτραγική. Η απόφαση του ΣτΕ δέχτηκε ότι είναι αντισυνταγματικό να κόβεται το ρεύμα για λόγους άρνησης πληρωμής του χαρατσιού. Δέχτηκε ότι είναι αντισυνταγματικό να επιβάλλονται χαράτσια μέσω της ΔΕΗ αλλά προκειμένου να “ικανοποιήσει την εξουσία” δικαιολόγησε την κυβέρνηση, με το αιτιολογικό ότι το συγκεκριμένο χαράτσι είναι έκτακτο. Ο ωμός εκβιασμός του “θιάσου” που παριστάνει την κυβέρνηση και του “συνταγματολόγου” υπουργού, κατέπεσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, το συνταγματικό δικαστήριο της χώρας. 
Για εμάς, η απόφαση του ΣτΕ είναι αποτέλεσμα της ανάπτυξης ενός πρωτοφανούς μαζικού κινήματος ανυπακοής. Η Δικαιοσύνη έχει δείξει άλλωστε, ότι η συμπόρευσή της με την εκάστοτε εξουσία είναι δεδομένη. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες σχεδόν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ισχυροί της κοινωνίας και το κράτος. Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι μόνο η ανάπτυξη ενός μαζικού και ριζοσπαστικού κινήματος μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για την ανατροπή της άδικης και αντικοινωνικής πολιτικής των μνημονίων.

Συνεχίζουμε…………

ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: