3 Οκτ 2013

Σε είδα: να με κλέβεις

Σε είδα να με κλέβεις μπροστά στα μάτια μου, ξεδιάντροπα. Ξαφνικά, μια ωραία μέρα, ήρθε στο κινητό μου ένα μήνυμα από την άγνωστη TRIVICELL (πενταψήφιο νούμερο) που έλεγε τα εξής: «MHN XAΣEIΣ THN EYKAIPIA ΠOY ΣOY ΔINETAI NA ΔIEKΔIKHΣEIΣ KATAΠΛHKTIKA ΔΩPA MEΓAΛHΣ AΞIAΣ! EINAI ΠANEYKOΛO KAI ΠAPA ΠOΛY ΔIAΣKEΔAΣTIKO! KAΛH EΠITYXIA!».

Εννοείται δεν τσίμπησα. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Στη συνέχεια ήρθαν άλλα 5-6. Προσπάθησα να ξεγραφτώ από την υπηρεσία που δεν γράφτηκα ποτέ, αλλά αποδείχτηκε αδύνατον. Στο τέλος του μηνός όμως στον λογαριασμό του κινητού είχαν προστεθεί 20 ευρώ για sms από/προς τρίτους.

Στα γραφεία της vodaphone με ενημέρωσαν ότι δεν είναι μόνο αυτή η εταιρεία που συστήθηκε με σκοπό να ληστεύει τους καταναλωτές, υπάρχουν κι άλλες με πενταψήφια νούμερα, οι οποίες βρίσκουν κάπου τον αριθμό σου και σε χρεώνουν 2,50 ευρώ για κάθε sms που σου στέλνουν! (δεν μου είπαν όμως πού τον βρίσκουν τον αριθμό σου που είναι απόρρητος, ούτε γιατί δεν καταγγέλλουν αυτή την αναιδή κλοπή, ούτε πώς μπορούν και σβήνουν τόσο εύκολα τις χρεώσεις του πενταψήφιου αν διαμαρτυρηθεί εντόνως ο πελάτης.
Σε είδα να με κλέβεις αναίσχυντα και θύμωσα πολύ γιατί δεν ήσουν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Ο καταναλωτής είναι γυμνός σ´ αυτή τη χώρα. Όπως ξέρετε άλλωστε τίποτα δεν είναι πιο ακριβό από το τζάμπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: