6 Απρ 2012

Συγχαρητήρια στο Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών




  Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε στους πρώτους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας της χρονιάς με την ονομασία «Κώστας Γεωργίου – Γκας», που διοργανώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, την Κυριακή 1 Απριλίου.

Ο Ν.Ο.Γ. πήρε μέρος με 7 πληρώματα που στελεχώθηκαν από 10 αθλητές και κατέκτησαν δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο. Συγκεκριμένα την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο πήραν, η Πηνελόπη Αλμπαντάκη στο σκιφ αρχ. κορασίδων και οι δίδυμες αδελφές Κατερίνα και Μαρία Σταυρακάκη στο διπλό σκιφ κορασίδων. Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κων/νος-Νικόλαος Μακρίδης στο σκιφ παίδων. Ο Μακρίδης μαζί με τον Ιωάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος στο σκιφ παίδων πήρε την έβδομη θέση, αγωνίστηκαν και στο διπλό σκιφ παίδων καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε και το τετραπλό σκιφ κορασίδων με τις Κατερίνα Μαξούρη, Βαΐτσα Μαρκοπούλου, Δανάη Λαζαρίδου και Δανάη Σάλλη. Τέλος, η Ιωάννα Γκουγκουσούδη κατετάγη πέμπτη στο σκιφ αρχ. κορασίδων. Αξίζει να σημειώσουμε οτι σε σύνολο 12 σωματείων ο ΝΟ Γιαννιτσών κατετάγη 4ος στην κατάταξη μεταλλείων.
Ο προπονητής του Ομίλου κ. Δάνος Φίτσιος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών αθλητών και αθλητριών στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ανέφερε ότι: «Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από μια περίοδο προπονήσεων με έμφαση στη ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών. Αγώνα με τον αγώνα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αρχής γενομένης τον Απρίλιο στην Α’ Φάση του 78ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα γίνει στο Σχινιά».
Την αποστολή συνόδευσαν εκτός του προπονητή κ. Φίτσιου, ο Γραμματέας του Ομίλου κ. Γεώργιος Μαξούρης και ο κ. Νικόλαος Αλμπαντάκης, του οποίου η συμβολή του στη μεταφορά των σκαφών ήταν για μια ακόμη φορά σημαντική.   

Για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών
Ο Γ. Γραμματέας
Μαξούρης Γεώργιος



Δεν υπάρχουν σχόλια: