3 Απρ 2012

Ευχαριστήριο σχετικά με την συναυλία για τον μικρό Ραφαήλ



  Κατατέθηκαν την Τρίτη 3 Απριλίου 2012, στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την «Συναυλία Αγάπης για τον μικρό Ραφαήλ» που είχε διοργανωθεί πριν από λίγες ημέρες από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών. Η μεγάλη προσφορά της εθελοντικής συμμετοχής ήταν τόσο σημαντική που  επιβεβαιώνει σε όλους μας την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συμπαράστασης. 
Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ Ερασμία Λούσπα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών κ. Αθ. Επιτροπάκης, εκφράζουν δημόσια τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και φυσικά στον καθένα ξεχωριστά που παραβρέθηκε στην συναυλία και ανταποκρίθηκε στο ανθρωπιστικό κάλεσμα για τον μικρό Ραφαήλ, που όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει νικητής στην οικογένειά του.
Στην συναυλία συμμετείχαν -και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό- οι παρακάτω μουσικοί:
TEO ΤΣΕΧΕΡΙΔΗΣ, ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΣΙΓΚΟΖΗΣ (μπουζούκι), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΜΠΙΔΗΣ (πλήκτρα φωνή), ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ (τύμπανα), ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΙΝΑΣ (κλαρίνο), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΔΕΛΟΣ (βιολί), ΑΝΤΖΥ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ (τραγούδι), ΑΝΤΩΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τραγούδι), ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (τραγούδι), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΔΗΣ (τραγούδι-κιθάρα), ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΛΚΑΝΗΣ (τραγούδι-κιθάρα), «LOPA MOOPES», INNUENDO, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ (τραγούδι), ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ (ηλεκτρ. κιθαρα), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΛΗΣ (ηλεκτρ.κιθαρα), ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ (κιθάρα-τραγούδι), ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ (κλαρίνο), ΣΑΚΗΣ ΓΙΟΥΨΑΝΗΣ(λύρα-τραγούδι), ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΗΦΤΑΣ (τραγούδι), ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΜΠΙΝΗΣ(ηλεκτρ-κιθάρα), ΣΑΚΗΣ ΑΚΟΝΙΔΗΣ (ακουστική κιθάρα), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΧΤΥΠΗΣ(drums).
Επίσης, συμμετείχε με την Χορευτική Ομάδα της η Δασκάλα Χορού Μαρίνα Χιονίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: