4 Απρ 2012

Βράβευση του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας από τον Αντιπεριφερειάρχη

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης βράβευσε συμβολικά τους μαθητές, καθηγητές και γονείς της ομάδας του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας που διακρίθηκε στο 7o Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας (7th Athens ANIMFEST).


Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς της διακριθείσας ομάδας και να τονίσει τη σημασία που έχει η πρωτιά τους για την ανύψωση του ηθικού της περιφέρειας η οποία συμμετέχει και ανταγωνίζεται σε διάφορες δράσεις υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ακόμη τον ιδιαίτερο ρόλο των εκπαιδευτικών να κατευθύνουν δημιουργικά την απασχόληση των παιδιών σε σύγχρονους τομείς έρευνας και καινοτομίας όπως και οι Νέες Τεχνολογίες και η Πληροφορική.

Το  2o Γυμνάσιο Αριδαίας πήρε μέρος στον διαγωνισμό με το animation «Ο λύκος και η λαγουδίνα», με το οποίο απέσπασε και την τιμητική διάκριση. Βασισμένο σε ρουμάνικο παραμύθι, το animation «Ο λύκος και η λαγουδίνα» είναι δημιουργία της πολιτιστικής ομάδας του 2oυ Γυμνασίου Αριδαίας κατά το σχολικό έτος 2010-11. Η επιμέλεια ανήκει στην καθηγήτρια των εικαστικών κ. Βλαχοπούλου Άρτεμη, με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών κα. Τόμα-Παπαδοπούλου Μαριάννας  και κ. Δουβλετή Χαράλαμπου.

Τα σχέδια επιμελήθηκαν οι μαθητές: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΤΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΤΟΠΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗΣ, ΜΕΛΙΤΑ  ΦΕΡΑΤΙ, ΚΕΛΛΥ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΗΛΙΑΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΜΠΙΔΗΣ.
Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι μαθητές: ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΪΛΑΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΟΓΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΤΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΤΟΠΚΑΣ.
Στο μοντάζ βοήθησε η μαθήτρια ΚΑΪΛΑΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ.
Ακούστηκαν οι φωνές των μαθητών: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΠΚΑΣ και ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΪΛΑΡΗ.
Επίσης συμμετείχαν οι μαθήτριες: ΑΝΝΑ ΤΣΕΧΙΛΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΜΙΔΑ, ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ, ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε αναμνηστική πλακέτα για το σχολείο και επαίνους στους μαθητές, καθηγητές και γονείς. Επίσης, σε συνεργασία με την επιχείρηση του κ. Πέτρου Ζέρζη (κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Αριδαία) εξασφάλισε έκπτωση 20% για προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής των μελών της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: