30 Ιουλ 2015

Μαθητές από την Κάλυμνο διεκδικούν την «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2015»

  Για ακόμη μία φορά, η ελληνική εφευρετικότητα, φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών της χώρα μας ενθουσιάζει και ταξιδεύει εκτός συνόρων…
  Μαθητές του Λυκείου της Καλύμνου συμμετέχουν με τη μαθητική τους επιχείρηση «Kalymnos Climbing Escape» -πρόσφατα, κέρδισε την πρώτη θέση στον αντίστοιχο ελληνικό διαγωνισμό- στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Junior Achievement Europe, διεκδικώντας την «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2015».

  Στο διαγωνισμό, που διεξάγεται από 28 Ιουλίου, μέχρι τις 31 Ιουλίου, συμμετέχουν μαθητικές ομάδες από 36 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας.
   Οι μικροί «επιχειρηματίες» του νησιού των Δωδεκανήσων δημιούργησαν μία ιστοσελίδα που αναδεικνύει με πρωτοποριακό και ιδιαίτερο τρόπο το γεγονός ότι η Κάλυμνος έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε πρώτο προορισμό αναρρίχησης παγκοσμίως, καθώς διαθέτει μοναδική ποιότητα βράχων και πάνω από 2.500 οργανωμένες διαδρομές.

 Στο «Kalymnos Climbing Escape» παρουσιάζουν αναλυτικά, τα ιδανικά για αναρρίχηση, βράχια του νησιού, αλλά δίνουν και πολύτιμες συμβουλές στους αναρριχητές και σε όλους τους τουρίστες, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν όλες τις συναρπαστικές εμπειρίες που προσφέρει η Κάλυμνος στους επισκέπτες της.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά έστησαν βήμα – βήμα το «Kalymnos Climbing Escape», παρακολουθώντας, στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΣΕΝ/JA Greece -φορέα του Παγκόσμιου JUNIOR ACHIEVEMENT WORLDWIDE με περιφερειακό κέντρο για την Ευρώπη το JA Europe.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: