18 Δεκ 2012

"Επιστρέφει ο Μπερλουσκόνι. Θεέ μου βοήθησέ μας!"


  Ο ιταλός ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι χλεύασε την πρόθεση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι υποψήφιος στις εκλογές στην Ιταλία, λέγοντας στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής πως αυτό είναι χειρότερο νέο από την...
επερχόμενη αποκάλυψη που προβλέπουν οιΜάγια.

"Επιστρέφει. Θεέ μου βοήθησέ μας!", φώναξε ο Μπενίνι σε ένα χιουμοριστικού σκετς στη διάρκεια εκπομπής για το ιταλικό σύνταγμα.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό μας έλειπε! Είναι όπως στις ταινίες τρόμου: όταν όλα μοιάζουν ήρεμα εμφανίζεται καρχαρίας, η μούμια, ο Γκοτζίλα!", είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ιταλός ηθοποιός.

"Δεν έχει τίποτε να χάσει, τα έχει κάνει όλα - όργια, δικηγόρους, ανήλικες. Κοιτάει να περάσει καλά!", ειρωνεύτηκε ο Μπενίνι, κάνοντας θεαματικές χειρονομίες.

Κάλεσε επίσης, αστειευόμενος, τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι να συμμετάσχει στην εκπομπή και να ανακοινώσει έστω και ψέματα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, μόνο και μόνο για να κλείσει το δρόμο στον Μπερλουσκόνι. "Μάριο κάνε μου τη χάρη", φώναξε ο Μπενίνι.


Ο Μόντι εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του.

Ο Μπερλουσκόνι, τρεις φορές πρωθυπουργός, έχει δηλώσει πως είναι έτοιμος να αποσυρθεί αν ο ο Μάριο Μόντι είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, πιθανόν τον Φεβρουάριο.

Ο Μπενίνι αναφέρθηκε με αρκετή δόση ειρωνείας και στην φιλοδοξία που έχει εκφράσει ο Μπερλουσκόνι να γίνει μια ημέρα πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, λέγοντας πως ο μόνος τρόπος για να δει (ο Μπερλουσκόνι) τις φωτογραφίες του σε δημόσια κτίρια είναι "μέσα σε αστυνομικά τμήματα". 

Ο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε τον Οκτώβριο για οικονομικές απάτες και αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει κατηγορίες στο δικαστήριο για σεξουαλικές σχέσεις με μια ανήλικη πόρνη, αλλά και γιακατάχρηση εξουσίας.


NOOZ.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: