6 Ιουν 2012

Πήρε την αντίπαλο στα χέρια και τη βοήθησε να τερματίσει!

  Αθλήτρια πήρε την αντίπαλο της στα χέρια και την βοήθησε να τερματίσει.
Δυο αθλήτριες από το Οχάιο των Η.Π.Α. συγκλόνισαν στην διάρκεια αγώνα δρόμου δίνοντας μήνυμα σε όλους εκείνους τους αθλητές που έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τον πρωταθλητισμό, πολλές φορές με κάθε κόστος, και όχι τον αθλητισμό.

   Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της κούρσας των 3200 μέτρων μια από τις δυο αθλήτριες ήταν έτοιμη να καταρρεύσει από την υπερπροσπάθεια που είχε καταβάλει μέχρι εκείνη την στιγμή. Μέχρι που ανέλαβε δράση η 17χρονη Μέγκαλ Βόγκελ. Έβαλε την προσωπική επίδοση στην άκρη. Γύρισε, σήκωσε τη συναθλήτριά της, την "κουβάλησε" για σχεδόν 30 μέτρα και τη βοήθησε να φτάσει ως τη γραμμή του τερματισμού. Κι εκεί, έδωσε κι άλλο μάθημα: ώθησε τη συναθλήτριά της να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού. Κι εκείνη, πέρασε τη γραμμή τελευταία.


  Αργότερα η 17χρονη αθλήτρια δήλωσε πως "πιστεύω απλά πως έκανα το σωστό και νομίζω και άλλοι το ίδιο θα έκαναν". Η αντίπαλος της όμως υποστήριξε πως "δεν πιστεύω πως θα το είχε κάνει ο καθένας. Δεν πίστευα αυτό που έκανε, ειδικά όταν με έσπρωξε μπροστά της. Είμαι ευγνώμων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: