13 Ιουν 2012

Μαθητικές Συναυλίες και παράσταση από την Σχολή Χορού στα Γιαννιτσά



Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών διοργανώνει Μαθητικές Συναυλίες των τάξεών του, όπως επίσης και παράσταση της Σχολής Χορού της ΔΗΚΕΠΑΠ.
Πιο συγκεκριμένα:

- Την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Βιολιού της τάξης της καθηγήτριας Μάχης Κυπραίου 
- Το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Κιθάρας της τάξης του καθηγητή Γιάννη Ανδρόνογλου. 
- Την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 6.00 το απόγευμα, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών θα δοθεί παράσταση της Σχολής Χορού της ΔΗΚΕΠΑΠ, σε επιμέλεια της Διευθύντριας της Σχολής και Δασκάλας Χορού Δήμητρας Μαυρογένη. Συμμετέχει το προεπαγγελματικό τμήμα της Σχολής Xορού του Δήμου Θέρμης

- Την Δευτέρα 18 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Πιάνου και Κιθάρας των Τάξεων των Καθηγητών Ισίδωρου Σισιόλα και Δήμου Ζαμπούνη, αντίστοιχα.
Για όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: