12 Νοε 2014

Γιαννιτσά :Μουσική Παράσταση με τον Κώστα Πρατσινάκη στο ''Ποδήλατο" cafe bar

  Ένας καλλιτέχνης με μακρόχρονη ιστορία στο χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού ο Κώστας Πρατσινάκης θα μας επισκεφθεί την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου ,για ακόμη μια βραδυά  σε ένα πρόγραμμα που θα έχει την ατμόσφαιρα μπουάτ και μοναδικό στόχο να ενώσει κοινό και καλλιτέχνες σε μια φωνή, ένα όραμα, μια ελπίδα. Ο Κώστας Πρατσινάκης με την διαχρονική του παρουσία στα μουσικά δρώμενα, κοντά μας έχοντας στην συντροφιά του τον γιό του, Μανώλη. Μαζί του στο πιάνο ο Μάριος Τσομπανίδης.

Ποιος είναι ο Κώστας Πρατσινάκης 


Bρίσκεται στον χώρο του Ελληνικού τραγουδιού από το 1974 διαγράφοντας μια σημαντική πορεία τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις του, όσο και στον τομέα της δημιουργίας και ερμηνείας τραγουδιών. Κατάφερε να κάνει τα πιστεύω και τα θέλω του πράξη μακριά από τα αστραφτερά φώτα της ανταποδοτικής προβολής και αυτό το έχει καταγράψει το κοινό που τον αποδέχεται. Έχει εμφανιστεί σε Μπουάτ, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό με «αφετηρία» πάντα την Θεσσαλονίκη.

  Στη δισκογραφία ξεκίνησε με τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή σαν ερμηνευτής στους δίσκους ...Ήταν μια στιγμή και Ταξίδια με τον ίδιο χάρτη. Ακολούθησαν οι δίσκοι Έτσι τυχαία και Εδώ θα κατέβω, στους οποίους ερμήνευσε τραγούδια που ο ίδιος συνέθεσε και στη συνέχεια ενώθηκε με τα τέσσερα αδέρφια του στο Μουσικό Σύνολο “Πρατσινάκη5”, με το οποίο και κυκλοφόρησε το Cd Δημόσια Μουσική Συνύπαρξη.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 
"Ποδήλατο"
Πλαστήρα 37 ,Γιαννιτσά
Έναρξη  21:00 
Είσοδος 3 Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: